Renholdstjenester

Vi har pålitelige, lojale renholdere med lang erfaring. Vi har konkurransedyktige priser og stiller opp når du trenger det.

Våre tjenester

Vi har pålitelige, lojale renholdere med lang erfaring. Vi har konkurransedyktige priser og stiller opp når du trenger det.Kontakt oss for en uforpliktende tilbud eller om dere bare trenger mer informasjon fra oss.

Daglig renhold

Vi kan tilby utførelse av daglig renhold etter moderne metoder for bedriftsmarkedet. Vi legger vekt på at renholdsplaner og oppfølgingsrutiner er tilpasset hvert oppdrag og at det tilfredsstiller kundens ønsker og behov. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader.

Kontakt oss

Hovedrengjøring

For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året. Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv. Vasking av tak, vegger, gulv, kjøkkeninnredning, skap, sanitærutstyr, vinduspuss, lister, dører, støvtørking av bilder osv.

Kontakt oss

Vinduspuss

Rene vinduer er en del av bedriftens ansikt utad, og noe som medarbeidere opplever som en viktig miljøfaktor. Samtidig gir rene vinduer et godt visuelt inntrykk av kontorlokalene. Vi har mange dyktige vinduspussere med erfaring som står klar til å pusse dine vinduer.

Kontakt oss

Tepperens

Riktig renhold og vedlikehold av tepper øker levetiden vesentlig. Rene tepper tar seg dessuten bedre ut og er en forutsetning for et godt innemiljø. Vi benytter moderne metoder og maskiner som sikrer et førsteklasses resultat.

Kontakt oss

Flyttevask

Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i en perfekt stand, du kan føle deg trygg på at vi tar jobben seriøst!

Kontakt oss

Dødsbo

Vi kan være behjelpelig med rydding, bortkjøring, transportering eller nedvasking av dødsbo.

Kontakt oss

Vi tenker på miljøet

Drammen renholdspartner AS er ikke i tvil om at det finnes mange gode grunner for at bedrifter jobber aktivt med å redusere sin belastning på miljøet. Ikke minst kommer spørsmålet om lønnsomhet inn i bildet. Vår erfaring er at miljøtiltak, både interne og eksterne, er noe ”alle” blir mer og mer opptatt av. Vi ser at de miljøtiltakene vi gjør gir oss en stor fordel når det kommer til valg av både leverandør, kunde eller arbeidsplass.

Les mer